11006 INBOUW BUITEN POST - Handelsonderneming van Hoof

Eenheid in de installatie

De DEPN970401 (ENTRA97) toestellen vormen, samen met een spreek- luisterpost, de zogenaamde buiten deurpost en de voedingseenheid, een zeer betrouwbare installatie die perfect aansluit op de voorgangers.Goede vandaal bestendigheid

De meest toegepaste buitendeurposten de DGBN11006 inbouw en de DGBN110011 postkast, hebben een aluminium geanodiseerd front dat door een speciale freestechniek beschermd is tegen insteken en scherpe voorwerpen. Hierdoor is de buitenpost goed vandaalbestendig.

Montage kan vanaf de achterzijde geschieden, Ook hier weer een goede metheode om vandalisme geen kans te geven.

Moderne techniek.

De printplaat van het zeer sterke epoxy materiaal gecombineerd met de toepassing van moderne producten en technieken zoals een weerbestendige kunststof luidspreker en een gevoelige elektreet microfoon garandeert een goede werking van het geheel. Het volume van de luidspreker is regelbaar op de print. Deze deurpost hebben wij speciaal ontwikkeld en kan de Ericsson DGBN11005 vervangen.

Materiaal: geanodiseerd aluminium, dikte 8mm Maatvoering: 160 x 80 x 4,5 mm (L x B x D) Steekmaat bevestiging gaten: 145mm. Bevestiging door middel van 2 x M4 boutjes (niet meegeleverd)