UNIVERSELE HUISTELEFOON 8039 - Handelsonderneming van Hoof

De Ref. 8039. Het jongere broertje van de 2001 in een zeer aantrekkelijke uitvoering van hoogglans grijs ABS. Dit huistelefoon toestel kan, net als de 2001, vele andere merken en toestellen vervangen.

In dit toestel kan, door middel van een jumper, een keuze gemaakt worden voor het vervangen van een toestel met een elektronische of mechanische zoemer. Ook is het mogelijk om dit toestel te plaatsen op een systeem met een gemeen­schappelijke min of plus. Ook weer door het instellen van een jumper. Bij dit toestel kan een achterplaat Ref. 2127 worden toegepast.

Een zogenaamde " kruislijst" laat zien welke huistelefoons er door de universele toestellen vervangen kunnen worden en op welke aansluitpunten dit dient te geschieden. Bovendien bestaat de mogelijkheid om, indien u een toestel hebt dat niet op de lijst voorkomt, dit toestel te laten onderzoeken op de mogelijkheid om het door een universeel toestel te laten vervangen.

De jarenlange ervaring van FERMAX staat borg voor een perfecte kwaliteit De te vervangen toestellen kunnen electronisch of mechanische toestellen zijn. Op onze kruislijst kunt u zien hoe dit toestel aangesloten kan worden.

Ref. 2127 Hoog 24 cm X Breed 12 cm
Ref. 2130 Hoog 24 cm X Breed 20 cm

DIT TOESTEL IS NIET MEER LEVERBAAR MAAR IS TE VERVANGEN DOOR DE 3399